Els locals d'oci nocturn del centre de Puigcerdà tenen els dies comptats. L'ajuntament els va donar deu anys perquè marxessin del centre i anessin a les zones industrials. Amb aquesta mesura, el consistori esperava resoldre els problemes de convivència amb alguns veïns, que es queixen del soroll. Al proper mes de març, doncs, aquests establiments hauran canviar d'activitat, traslladar-se al polígon industrial o bé tancar. Des del consistori creuen que els propietaris eren coneixedors d'aquesta normativa i que, per tant, han tingut molts anys per buscar una solució.

L'equip de govern ha recordat que en aquest període de deu anys no s'han donat noves llicències de locals d'oci nocturn a zones residencials de la vila.

Els bars musicals i discoteques afectats són cinc, que estan recollint firmes perquè no els facin marxar. Jordi Mercader és copropietari d'un d'aquests locals, un bar musical que manté una programació mensual de concerts i que, segons explica, no ha rebut cap queixa veïnal.

En el seu cas, ha decidit deixar de fer música en viu per quedar-se al centre de Puigcerdà. La resta de propietaris tenen menys de dos mesos per decidir què faran.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ - JORDI MERCADER, COPROPIETARI L'AVALANCHE PUIGCERDÀ