L'estació de La Molina acollirà aquest dissabte 26 de gener una nova edició del trofeu Pista! Pista!, la 23a. Serà la primera de les sis proves del circuit d'esquí alpí U12 / U10 Audi quattro Cup del calendari de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern de la temporada 2018-19.

La Molina Club d'Equí, organitzador de la prova, actualment té a tres dels seus esportistes en l'elit dels esports d'hivern i competint amb la RFEDI: Núria Pau, Quim Salarich i Albert Ortega. Aquest any, a més, l'esdeveniment comptarà amb la presència d'una de les millors esquiadores d'esquí alpí de tots els temps, Carolina Ruiz, que anirà a l'estació cerdana per animar els joves esportistes. Ruiz ha estat olímpica en 4 ocasions i ha disputat 9 Mundials d'esquí alpí.

El Pista! pista! constarà d'un gegant amb una sola màniga, organitzant així la baixada de tots participants de manera consecutiva. La cursa comptarà amb la participació d'uns 300 joves corredors d'entre 9 i 12 anys.

Posteriorment, el palau d'Esports i Congressos d'Alp acollirà l'entrega de premis i diverses activitats per als participants i els seus acompanyants.