La història continua és la segona novel·la de Joan González, un escriptor autodidacta i que escriu perquè ho necessita. Precisament en la presentació del seu llibre a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp va assegurar que aquesta segona obra és fruit de tot allò que li va quedar al tinter a la primera novel·la.

Ell mateix remarca que seguirà escrivint i ja parla d’una tercera novel·la. Si bé durant la presentació no va voler desvelar la sinopsi de la història, sí que va destacar que tot i no ser fan de les novel·les romàntiques, la seva se’n podria considerar.

Joan González va presentar la seva novel·la al Pallars, ja que hi té arrels familiars i hi passa força temporades, de manera que també ha volgut donar a conèixer la seva obra a la zona.

Parlen al vídeo: JOAN GONZÁLEZ, AUTOR DE LA HISTÒRIA CONTINUA