Els grocs i negres no han pogut sumar tres punts més i han perdut davant el cuer, el CH Majadahonda per 4-1. L'equip ceretà ha viatjat a Madrid amb moltes baixes i això s'ha notat durant l'enfrontament. Amb una fluixa intensitat, el Puigcerdà no ha estat en cap moment a l'alçada dels madrilenys, que necessitaven una victòria per no quedar fora dels play off.

Els de Cerdanya han estat poc encertats i no han desplegat el joc dominant que demostrava darrerament. El gol d'honor l'ha anotat el defensa letó Demiters.

Des del club creuen que aquesta derrota ha de ser un toc d'atenció de cares als partits que venen, ja que les distàncies entre els equips són curtes. Cal treballar, doncs, algunes situacions de joc i tornar a trobar bones sensacions a la pista.

Amb aquesta derrota el Puigcerdà veu com el FC Barcelona el torna a empatar a 20 punts. El Majadahonda es col·loca quart amb 14 quart i deixa al CH Jaca cinquè amb 13 punts. Aquest cap de setmana el CG Puigcerdà visitarà els aragoneses per intentar certificar matemàticament la seva classificació per playoff i no haver d’esperar a aconseguir-la davant del totpoderós Txuri Urdin, que recordem es distancia amb 31 punts.