La Guàrdia Civil ha decomissat aquest diumenge 10.000 grams de picadura de tabac provinent d’Andorra a un home que pretenia agafar un avió des de l’aeroport d’Alguaire cap a Birmingham, al Regne Unit. Tal com ha donat a conèixer el cos, el tabac tenia un valor de més de 2.000 euros i l’havia creuat per la frontera de la Farga de Moles sense declarar-lo. Tot plegat ho duia guardat en dues maletes, i va ser descobert quen les va passar per l’escàner abans de pujar-les a l’avió. L’infractor és un home de 46 anys, resident al Regne Unit, i se li atribueix una infracció administrativa per delicte de contraban. Pel que fa al gènere que transportava, tot ha quedat a disposició de l’Administrador de la Duana de la Farga de Moles. Es tracta del primer cop que s’intervé tabac procedent d’Andorra en aquest vol, que opera els diumenges a la tarda durant la temporada d’hivern.