Des d’aquest dilluns i fins al divendres 25 de gener el servei de tren de la línia Lleida- La Pobla de Segur no circularà. El servei però se substituirà per transport amb autobús. El motiu d’aquesta aturada del servei són les obres de manteniment de les unitats de tren i de millora a les infraestructures, seguint la dinàmica de la setmana passada on també es va interrompre el servei per aquests treballs.
El servei està suprimit entre els estacions de Balaguer i La Pobla de Segur en les dos direccions però es farà els mateixos horaris amb autobús que s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús exceptuant Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya, que són sota demanda.
En la sortida des de Lleida els usuaris agafaran el tren fins a Balaguer i allí canviaran a un autobús que fa la resta del recorregut, mentre que els usuaris que surtin en direcció contrària, des de La Pobla de Segur, faran tot el recorregut en autobús que els deixarà a l’estació de tren Lleida-Pirineus.