L’Agència Catalana de l’Aigua ha determinat que l’aigua de superfície de Coll de Nargó torna a ser potable. Recordem que a finals del mes de desembre hi va haver una petita contaminació per purins, després que algú obrís les arquetes que hi ha prop de la captació, just a sota d’un camp on s’hi havia femat. Per precaució, es va decidir no utilitzar més l’aigua que es capta del riu Sallent i utilitzar la d’un pou, però a partir de la setmana que ve es tornarà al sistema habitual.

En paral·lel, continua en marxa la investigació per aclarir qui va obrir i desplaçar les arquetes, després que l’ajuntament denunciés els fets als Mossos i als Agents Rurals.

El principal inconvenient d’utilitzar l’aigua de pou és que aquesta s’ha de bombejar i té un cost força elevat per a l’ajuntament.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ