El Palau d'Esports i Congressos d'Alp ha acollit aquest dissabte la presentació de les finals de la Copa del Món d'esquí Alpí, que es celebraran de l'11 al 17 de març a l'estació andorrana de Grandvalira. Durant els dies de competició, els millors esquiadors i esquiadores d'arreu del món es donaran cita a les pistes Avet i Àliga de Soldeu. Des de l'organització han destacat la importància de la prova i han recordat que és la primera vegada que el Pirineu acull les finals de la Copa del Món d'aquesta modalitat.

L'acte ha comptat amb la presència de joves esquiadors de diferents clubs i també de diversos amants del món de l'esquí. Tots ells han pogut conèixer les especificitats tècniques i logístiques que comporta organitzar un esdeveniment esportiu d'aquestes característiques.

A més de les finals, també hi haurà un seguit d'actes paral·lels, com ara la cerimònia d'obertura del dia 12, on es faran projeccions de mapping i focs d'artifici.

La Copa del Món és el circuit internacional de competició alpina més important, juntament amb els Jocs Olímpics i els campionats del món. El circuit es celebra cada any i compta amb un calendari de proves.

Parlen al vídeo: CONRAD BLANC, DIRECTOR GENERAL COMITÈ ORGANITZADOR