El Cadí la Seu no ha pogut fer res contra un dels millors equips de la lliga i aquest dissabte ha caigut apallissat per 71 a 48 contra el Perfumerías Avenida. Per part de les salmantines, Cristi Givens ha fet un partidàs, atenta des del salt inicial, i ha acabat amb 19 punts i 11 rebots. Al primer quart les alturgellenques ja perdien de 9 punts, una diferència que només ha fet que anar augmentant, sobretot per la manca d’encert des de la línia de 3. I és que les pirinenques han acabat el partit amb només 2 triples de 22 intents, el que representa el 9% d’encerts. El partit va arribar al descans amb un clar 45 a 26, i la segona part va ser un pur tràmit per a les castellanes. Tot i aquesta derrota, les noies entrenades per Bernat Canut conserven la quarta posició amb dues victòries de marge respecte a les seves immediates perseguidores.