Els alumnes de tercer de primària de l’Escola Valldeflors han recreat una llibreria a les aules. L’han dissenyat, han elegit el material, han posat preus, han decorat aparadors, han fet publicitat i han venut i comprat llibres, estoigs i fins i tot motxilles.

Es tracta d’una activitat que s’emmarca dins del projecte de sensibilització del valor del comerç local.

Aquesta iniciativa que es du a terme per primera vegada a la zona, preveu fer la mateixa activitat amb la resta d’escoles de la comarca per tal que els alumnes coneguin els comerços del seu poble. Precisament aquest divendres ha estat el torn dels alumnes de l’escola Maria Immaculada.
Un cop enllestida la feina a classe amb el joc de rol de botiguers, els alumnes, coneixen per grups diferents comerços del seu poble.

Els alumnes treballen de forma transversal coneixements de diferents assignatures i coneixen el seu entorn. L’activitat forma part del projecte Treball a les 7 comarques i ha estat coordinada per l’Ajuntament de Tremp.

Parlen al vídeo: MINA BORRELL I JANA NAVARRO - DIEGO ROLDÁN, DIRECTOR ESCOLA VALLDEFLORS