Les reserves d’aigua als pantans de l’Alt Pirineu aquest mes de gener són considerablement superiors a les de l’any passat. Tal com recullen les dades de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre, en general a tota la conca s’ha notat un increment important, de manera que en conjunt els pantans estan a un 65% de la seva capacitat, mentre que l’any passat la xifra se situava en el 58%. En el cas de Sant Antoni, actualment el pantà es troba al 53,4% de capacitat, el que representa un increment de prop de 24 hectòmetres cúbics respecte a l’any passat. Per la seva banda, Escales es troba al 76,8% de capacitat, amb un increment de 60 hectòmetres cúbics respecte al gener passat. A l’Alt Urgell, Oliana s’enfila fins al 76,4% de capacitat, el que representa gairebé 20 hectòmetres cúbics més que fa un any, mentre que Rialb se situa en el 67,2% de capacitat amb un increment de gairebé 80 hectòmetres cúbics respecte al gener passat.