El Club Gel Puigcerdà es desplaça aquest dissabte a Madrid per enfrontar-se al Majadahonda, després de la victòria del cap de setmana passat contra els blaugranes. Els ceretans, que tenen assegurada la segona posició, no tenen la pressió dels madrilenys, que ara mateix són cuers i que necessiten una victòria per no acomiadar-se definitivament dels play off.

El tècnic Salva Barnola considera molt important guanyar al Majadahonda per consolidar-se a la
classificació, en una lliga com la d'enguany, amb diferències molt curtes entre els equips.

Els de ceretans, però, viatjaran amb forces baixes: les conegudes de Paul i Durán que es troben a Estònia disputant el mundial sub20 al mundial i, a més, les de Boronat, Jociles, Muñoz, Piñar i Morer. Això obliga al cos tècnic a fer canvis estructurals en les línies de joc, tot que disposarà de 3 línies senceres.

Recordem que al capdamunt de la classificació hi ha el Txuri Urdin amb 31 punts. Els ceretans són segons amb 20, el Barça tercer amb 17, El Jaca 13 i el Majadahonda té 11 punts.