La Confraria de Sant Antoni Abad de la Seu d’Urgell ha repartit aquest dijous prop de 7.000 racions d’escudella, en la tradicional Calderada celebrada al passeig. Els cuiners s’han posat a treballar a les sis del matí per encendre el foc i preparar tots els ingredients, per tal que a les dues del migdia tothom tingués a punt la seva ració.

Els actes commemoratius d’aquesta jornada festiva de Sant Antoni han estat presidits per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i el president de la Confraria, Isidre Armengol, entre d’altres representants institucionals i eclesiàstics, juntament amb els membres de la confraria.  

A les 12, mentrestant, s’ha fet la missa a la catedral i a la sortida s’han beneït els animals davant de la catedral i s’han fet els tres tombs.

Parlen al vídeo: ENRIC COLELL, CUINER - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL