L’exposició Perseguits i Salvats, no volien que existíssim s’ha inaugurat aquest dimarts a la tarda al centre Sefarad-Israel de Madrid amb la presència de la presidenta de la Diputació de Lleida i l’ambaixador d’Israel a Espanya, el qual ha elogiat la mostra i la seva voluntat de donar a conèixer aquest episodi de la història arreu.

També des del centre Sefarad-Israel s’ha volgut destacar la importància de donar a conèixer la feina de milers de persones anònimes que van ajudar als jueus a fugir de l’Holocaust.

L’exposició es podrà visitar a Madrid fins al proper 22 de febrer i durant aquesta setmana la mostra coincidirà exposada a Tel Aviv, Cràcòvia i Madrid. A més la presència del projecte a Madrid s'emmarca dins de les activitats programades per al Mes de la Memòria de l'Holocaust.

Parlen al vídeo: ROSA MARIA PERELLÓ, PRESIDENTA DIPUTACIÓ DE LLEIDA - DANIEL KUTNER, AMBAIXADOR D’ISRAEL A ESPANYA - MIGUEL DE LUCAS, DIRECTOR DEL CENTRE SEFARAD-ISRAEL