El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha visitat aquest matí el Pallars Jussà i ha conegut de primera mà projectes que s’estan duent a terme a la zona, com les accions a través de Treball a les 7 comarques i la seva tasca en el desenvolupament econòmic local i Treball als Barris. El conseller ha volgut destacar la necessitat d’implementar polítiques específics pel Pirineu per tal d’assegurar l’equilibri territorial.

El conseller també ha volgut destacar la importància de treballar conjuntament amb les diferents administracions per desenvolupar polítiques de treball i socials ideals pel territori.

Durant la seva estada a la comarca també ha visitat l’Espai Enrique Vicente, actual seu del centre AlbaJussà, on ha pogut compartir les experiències amb els seus usuaris i mantenir una reunió de treball amb els responsables. També ho ha fet amb el consell comarcal de Pallars Jussà, des d’on es desenvolupa una important tasca en matèria de serveis socials i ha estat a l’Oficina del servei d’Ocupació. A la tarda s’ha reunit al consell comarcal de l’Alta Ribagorça.

Parlen al vídeo: CHAKIR EL HOMRANI, CONSELLER TREBALL, AFERS SOCIALS I FAMÍLIES