L'Ajuntament de Puigcerdà i Creu Roja Cerdanya han formalitzat aquesta setmana un conveni per a la cessió de la primera planta del Centre Cívic de Puigcerdà, ubicat al carrer Raval de les Monges.
Des de l'any 2011 Creu Roja Cerdanya té la seva seu social a la Casa Diumenge, espai
que presenta barreres arquitectòniques que dificulten l'accés al local als seus usuaris. És per aquest motiu que el Consistori i l'ONG han acordat la cessió gratuïta d'aquest nou espai, que disposa d'ascensor. Des de l'entitat esperen poder oferir un millor servei a les noves instal·lacions.

Un cop l'entitat hagi rebut el vist i plau de Madrid, es començaran els treballs d'adequació del nou local, que tindrà dues zones per garantir la privacitat dels seus usuaris.

Creu Roja Cerdanya és una ONG sense ànim de lucre que té com a objectiu protegir la vida humana i la salut. La seva activitat al llarg de 60 anys li ha permès adquirir reconeixement social i institucional, realitzant una tasca de gran arrelament en el panorama social, principalment en l'àmbit de la integració de les persones amb risc d'exclusió social.

El període de cessió estipulat pel conveni és de 10 anys prorrogables per 10 anys més addicionals.

Parlen al vídeo: TONI LORA, PRESIDENT CREU ROJA CERDANYA