L’Alt Pirineu espera amb moltes ganes la primera nevada generalitzada de l’hivern. Tot i que els darrers dies la cara nord va rebre alguna precipitació i, de fet, aquest mateix dijous hi ha tornat a nevar, les muntanyes de la resta de la serralada presenten aquesta imatge tant pobra de neu. Tot plegat, però, hauria de canviar aviat, si es compleixen les previsions amb què treballen els meteoròlegs.

La nevada vindria de nord, però amb els models actuals sembla que saltaria també al sud i acabaria nevant a totes les cotes, així com al Prepirineu.

Tot plegat serà molt ben rebut per les estacions d’esquí, especialment les de nòrdic, ja que a banda Lles, que va obrir només el primer cap de setmana de novembre, i Tuixent la Vansa, que encara resisteix, cap d’elles ha pogut començar encara la temporada.

Parlen al vídeo: ALBERT DE GRÀCIA, METEORÒLEG DE “METEO PIRINEUS CATALANS”