Un total de 16 alumnes i un professor d’una universitat femenina de Boston han visitat aquest cap de setmana el Pallars Jussà i han estat a equipaments turístics com l’Epicentre i el Casal Manyanet amb la idea de conèixer els trets històrics, socials i culturals de la comarca.

Al Pallars Jussà han estat rebuts pels tècnics dels diferents equipaments i pel president del consell comarcal que ha fet una presentació sobre la distribució territorial de la comarca així com els seus trets geogràfics i demogràfics.

Aquesta visita forma part de la ruta que duen a terme per diferents indrets de Catalunya dins del marc del projecte “Barcelona i l’esperit de la modernitat 1859-2019” acompanyades del professor de Filologia Hispànica. D’aquesta prestigiosa universitat n’han sortit personalitat com Hilary Clinton. També visiten el romànic de la Vall de Boí.

Parlen al vídeo: CARLOS RAMOS, PROFESSOR FILOLOGIA HISPÀNICA - CONSTANTE ARANDA, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ