La primera edició de la Guerrers del Nòrdic ha aplegat aquest cap de setmana uns 120 esquiadors a l’estació de Tuixent la Vansa. Es tracta de la prova inaugural del circuit Copa España Loterías de Esquí de Fondo de la Real Federación Española de Deportes de Invierno. En la categoria més petita, la U12, Joana Puig i Bernat Cadena han estat els guanyadors. En U14 s’han imposat Martina Sellés i Marc Colell, mentre que Claustre Montaner i Bernat Sellés ho han fet en U16, Maria Iglésias i Jaume Pueyo en U18 i Gral Sellés en U20. A més, Marta Cester ha vençut en Sènior mentre que Pol Makuri ha acabat tercer en homes. En categoria veterans, finalment, la victòria ha estat per a Sergi Caballero. La prova, celebrada en tècnica clàssica, ha comptat amb joves esportistes catalans de l’equip espanyol, així com amb membres de l’equip de tecnificació de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern.