L’Ajuntament d’Organyà vol que l’Estat espanyol s’involucri en la promoció de les noves instal·lacions de parapent que es construiran al municipi. Aquesta ha estat la principal demanda que ha fet el consistori al subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, que aquest dilluns ha visitat l’Ajuntament i s’ha reunit amb el seu alcalde.

Justament, les obres a les instal·lacions del parapent començaran els propers dies, amb l’objectiu que estiguin acabades a l’abril, que és l’època forta d’aquesta disciplina.

Les obres comportaran una inversió de 337.000 euros i la mietat dels diners els aportarà Turisme de Catalunya. El projecte preveu millorar i ampliar la zona d’envol, així com reparar els accessos i ampliar l’aparcament, entre d’altres qüestions. L’objectiu és converitr-se en un referent a nivell internacional per atreure més visitants al poble.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ