El centre d’interpretació de l’Antic Comerç i les botigues-museu de Salàs de Pallars romandran tancats fins el proper 7 de febrer inclòs. El dia 8 de febrer tornaran a obrir les seves portes amb els mateixos horaris de visites i les 8 botigues museu a ple rendiment. No es preveuen canvis en els horaris i la recepció seguirà sent al cafè Salón però sí que s’ha d’estar atent al web de l’equipament per tal de conèixer algunes novetats que s’estan treballant.
Les botigues-museu de Salàs de Pallars són un equipament turístic ubicat en establiments dels carrers del poble de Salàs i que a banda de donar a conèixer les botigues de poble de tota la vida, així com el pas del granel a la marca també és una oportunitat única per passejar per un poble l’arquitectura del qual està plenament condicionada per l’activitat econòmica del segle passat.