La Fundació Adis de Puigcerdà ha venut aquest Nadal més d'un centenar de paneres amb productes km0, una nova iniciativa que ha posat en marxa juntament amb l'Associació Agroalimentària de Cerdanya. Des de l'entitat s'han mostrat molt satisfets de la bona acollida que han tingut les paneres, les quals contenien productes elaborats a la comarca, com són pomes, ous, formatge, carn o embotits. De fet, volen mantenir la iniciativa tot l'any.

La majoria de compradors han estat particulars, empreses de la comarca o alguns ajuntaments, com el d'Alp.

La iniciativa beneficia tant els productors locals, que donen a conèixer els seus productes, com la fundació, ja que les paneres les preparen i distribueixen dues persones amb diversitat funcional.

Recordem que les paneres formen part de les iniciatives laborals que impulsa la fundació Adis. Un dels projectes més importants que engegarà aquest any és l’obertura d’una agrobotiga a tocar de de la plaça del Call.

Parlen al vídeo: ESTER DALMAU, COORDINADORA PROJECTE “INCORPORA'M” ADIS