A banda de la visita a l’Ajuntament d’Organyà, el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, també s’ha reunit aquest dilluns amb l’alcalde d’Oliana, Miquel Sala i l’alcaldessa de Peramola, Gemma Orrit. En el primer cas, la principal demanda que ha fet Sala ha estat la neteja de dos torrents que donen al riu Segre, així com ajudes perquè es desencalli el projecte del llac de cua del pantà de Rialb. Per la seva banda, Orrit ha demanat poder acollir-se a la línia d’ajudes de l’1,5% cultural de Foment per al Castell del poble. També ha demanat millores a la carretera que uneix Peramola amb Polig, que forma part de les compensacions per la construcció del pantà de Rialb. Per la seva banda, Crespín ha aprofitat per defensar els pressupostos presentats pel govern de Pedro Sànchez, tot assegurant que si s’aproven seran positius per al territori.

Tot i això, les inversions previstes a l’Alt Pirineu i Aran cauen respecte l’any passat.
La principal actuació prevista són 100.000 euros per a la variant del Pont de Suert així com partides properes als 35.000 euros per a millores en diversos trams de la Nacional 230.

Parlen al vídeo: JOSÉ CRESPÍN, SUBDELEGAT GOVERN ESPANYOL A LLEIDA