Un centenar de persones s'han donat cita aquest dissabte al migdia als estudis de Ràdio
Puigcerdà per retre homenatge a Josep Maria Teignier, un dels impulsors d'aquesta emissora i referent radiofònic a Cerdanya. Els assistents a l'acte, on s'ha descobert una placa amb el nou nom, han pogut a més conèixer les instal·lacions de l'emissora i assistir a la inauguració d'un nou estudi.

L'acte ha comptat amb la presència de familiars de Tegnier, autoritats locals i una àmplia representació de l'equip de voluntaris de Ràdio. Tots ells han destacat el seu caràcter vitalista i la seva professionalitat.

Josep Maria Teignier, que va morir ara fa un any, va ser el precursor, l'any 2005,
de les primeres emissions de Ràdio Puigcerdà, la qual va néixer deu anys després, el
novembre de 2015, de la mà de quatre professionals de la ràdio de la comarca.

La seva trajectòria en el món de la ràdio va començar quan tenia setze anys a Ràdio Puigcerdà. Quan aquesta emissora va deixar d'emetre es va traslladar a Olot, on va formar part de la plantilla de Ràdio Olot. L'any 83 va entrar a Ràdio la Cerdanya SA, empresa que donaria pas a Ràdio Pirineus, emissora de la qual en fou fundador i director i amb la qual va estar vinculat fins a la seva jubilació.

Teignier també va estar sempre vinculat a l'activitat associativa, formant part de diferents entitats i col·laborant activament en diferents actes lúdics, culturals i esportius organitzats arreu de la vall.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ