El Club Gel Puigcerdà no ha fallat aquest dissabte i s'ha imposat al FC Barcelona per 6-4. Davant d'un miler d'espectadors i la presència de les càmeres d’Esport 3, els ceretans han sumat tres punts i s'acosten a l’objectiu d’entrar a playoff en la millor posició possible.

Tot i portar el pes del partit i tenir les millors ocasions, la falta d’efectivitat ha condemnat l’equip local a patir més del necessari davant d’un rival que malgrat les baixes no va donar
mai el partit per perdut.

El primer terç després d’uns minuts de moltes alternatives i alta intensitat, l’equip local s’avançava gràcies al seu davanter finlandès Kustaa Tuohimaa (que acabaria marcant un hat trick). Però el FC Barcelona ha aprofitat dues superioritats per capgirar el marcador i marxar al primer descans amb avantatge.

El segon període ha començat amb un equip local molt més intens que ha creat nombroses ocasions per marcar. Ho ha aconseguit en dues ocasions, novament Tuohimaa i Boronat. Faltant pocs minuts per acabar amb un 4 contra 4 Rubio marcava pel Barça i deixava el marcador igualat.

Ja en el tercer període, novament dominat pel Puigcerdà, novament Rubio posava el 3 a 4 en el marcador. Però els grocs i negres no es van deixar vèncer. Gràcies a un power play Rivero tornava l’empat al lluminós. En plena davallada física del FC Barcelona, el Puigcerdà ha aprofitat per
sentenciar el partit amb gols de Tuohimaa i Morer.

Amb els 3 punts el CG Puigcerdà segueix segon, ara en solitari, amb 20 punts. FC Barcelona queda de moment tercer amb 17, Jaca quart amb 13 i Majadahonda cuer amb 11. Mentre que el primer classificat és el Txuri Urdin amb 31 punts.

La propera setmana el CG Puigcerdà visitarà a Majadahonda. La següent anirà a Jaca i acabarà la
fase regular rebent al Txuri Urdin el primer cap de setmana de febrer.