Un dilluns més els restauradors i comerços especialitzats en vi dels Pallars han pogut conèixer de primera mà tres cellers de la zona. La iniciativa Dilluns de vi, repartida en 4 dilluns, pretén visitar els cellers que elaboren vi als Pallars, així com una fàbrica de cervesa i una de licors, amb la idea que puguin vendre un producte que coneixen de ben a prop, els seus productors i el territori.

Precisament aquesta iniciativa surt del programa Al teu gust, aliments del Pallars, on es vol promoure tot els diferents sectors clau de promoció econòmica de la zona com són la ramaderia i l’agricultura, l’agroalimentari i la restauració. A més aquests seminaris han gaudit d’un gran èxit d’assistència, en aquesta sessió han participat una trentena de persones.

És una forma per tal de millorar les recomanacions que els propis restauradors o comerciants fan dels vins del territori, al mateix temps que se’ls dona molta més presència a les cartes. I el fet de compartir aquestes estones plegats ajuda a crear xarxa entre ells i veuen les iniciatives interessants que poden sortir de treballar de la mà.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP - JOSEP PALAU, PRESIDENT ASSOCIACIÓ APAT