La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre ha licitat la segona fase de les obres del reg de Peramola. Els treballs tindran un pressupost de 2,25 milions i un termini d’execució de 10 mesos un cop siguin adjudicats. Tot plegat forma part de les compensacions als municipis de Peramola, Oliana i Bassella per la construcció del pantà de Rialb. Aquest reg donarà servei a una superfície de regadiu d’una mica més de 1.331 hectàrees, distribuïdes entre els tres municipis del sud de l’Alt Urgell. En aquesta segona fase de les obres s’inclouen l’equipament de l’estació de bombeig, és a dir les conduccions, la instal·lació elèctrica i els equipaments de bombeig, així com la tuberia d’un quilòmetre que sortirà d’aquesta estació i arribarà a les conduccions de la xarxa secundària o de distribiució, que està executant la Generalitat.