L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ja disposa de l’ADN d’un miler de gossos censats al municipi, el que equival aproximadament a dos terços del total de cans que hi ha al municipi. El passat 31 de desembre va acabar la campanya d’extracció de sang gratuïta de mascotes, iniciada l’1 de juliol de l’any passat. Tot plegat té l’objectiu d’identificar genèticament als gossos per detectar-ne els propietaris en cas que no recullin les seves defecacions a la via pública.

De moment, però, des del consistori s’han mostrat satisfets del nombre de mostres recollides fins ara.

En cas que no ho facin, la sanció serà de 300 euros. Aquesta campanya també està servint perquè la Regidoria de Medi Ambient disposi d’una base de dades actualitzada del Registre Censals d’Animals de Companyia del municipi.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE MEDI AMBIENT