Figuerola d’Orcau està rehabilitant l’edifici de serveis del poble. Es tracta de l’espai que havia acollit l’antic ajuntament i en el qual s’ha dut a terme una primera fase d’obra que ha consistit en la rehabilitació de la teulada.

L’edifici, que és propietat de l’ajuntament, actualment acull 2 pisos, un local social, un magatzem i el consultori mèdic. Anteriorment, havia estat la seu de les escoles de nens i de nenes i els pisos estaven ocupats pel mestre i el metge. La idea és seguir amb altres fases de rehabilitació per arreglar l’interior de l’edifici, ja que forma part de la història del poble.

L’obra d’aquesta primera fase ha tingut un pressupost de més de 130.000 euros que han estat finançats entre la Diputació de Lleida i l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, ALCALDE ISONA I CONCA DELLÀ