Compromís x la Seu ha reclamat la construcció d’una nova residència per a la gent gran de nova planta, moderna, amb llum i espais enjardinats a l’Horta del Valira. El principal grup de l’oposició ha criticat que la única alternativa de futur que planteja l’equip de govern sigui l’ampliació fins a 40 places de l’actual residència de l’Hospital.

Ordeig ha remarcat que hi ha una demanda clara per disposar de més places de residència, i ha insistit que tot plegat es podria resoldre amb voluntat política.

Des de l’equip de govern fa temps que recorden que en el seu dia no es va poder materialitzar la nova residència a l’Horta del Valira perquè el govern del tripartit va fer caure el projecte per motius pressupostaris.

En aquest sentit, assenyalen que l’ampliació que es farà a la residència de l’hospital és una bona oportunitat que no es podia desaprofitar.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU CXLS - JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE LA SEU