L’Aula d’Extensió Universitària de Tremp ha crescut de forma extraordinària, amb tan sols 7 anys des de la seva creació ja ha arribat als 240 inscrits aquest curs i ha hagut de canviar dos cops d’espai per manca de capacitat.

Actualment les classes, en forma de conferències, es duen a terme a l’Espai cultural La Lira cada quinze dies, sempre en dimecres i les 6 de la tarda. Durant el curs es fan un total de 16 formacions, 10 de les quals a càrrec de professors de la Universitat de Lleida, i la resta amb experts sobre un tema determinat i amb temàtica molt variada. A més, l’Aula Universitària també realitza altres activitats.

L’Aula Universitària de Tremp compta amb alumnes tant del Pallars Jussà com del Pallars Sobirà i es destaca el grau d’implicació en les diferents activitats que es realitzen al llarg del curs.

Parlen al vídeo: JOSEP ENSENYAT, PRESIDENT AULA UNIVERSITÀRIA TREMP