El fons francès Ardian ha rebutjat l’oferta que li va fer Abertis per comprar-li la seva part de Túnels, la concessionària del túnel del Cadí i dels túnels de Vallvidrera. Ara Ardian haurà de buscar un nou comprador o esperar que Abertis faci una oferta més alta que el pugui convèncer.
Concretament, Abertis –actualment en mans d'ACS i la italiana Atlantia- disposa del 51,01% de la concessionària que explota aquestes infraestructures i va oferir al voltant de 100 milions d'euros pel 49,99% que Ardian, l'altre accionista, ha posat a la venda. 
La titularitat dels Túnels de Barcelona i Cadí és de la Generalitat, i la concessió s'allarga fins el 2037 després que el 2012 l'aleshores Govern d'Artur Mas privatitzés la infraestructura. L’adjudicació de la concessionària va aportar a la Generalitat uns ingressos de 430 milions d’euros, dels quals quasi 310 es van ingressar en el moment de l’adjudicació; la resta, poc més de 120 milions, es cobraran d’aquí 19 anys, quan venci la concessió, que acaba el 2037.