El jutjat d'instrucció número 2 de La Seu d'Urgell ha acordat aquest dimecres decretar presó provisional comunicada i sense fiança per al segon detingut per l'agressió sexual múltiple que hauria tingut lloc a la Seu d'Urgell la matinada de Nadal. Així ho ha confirmat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Recordem que el jove es va presentar voluntàriament a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Seu d’Urgell aquest dilluns al vespre, on va quedar detingut. La víctima l’hauria reconegut com un dels sis nois que la van agredir, i hauria assegurat que va participar en els tocaments de caràcter sexual que va patir. Els fets van tenir lloc la matinada del 25 de desembre al lavabo de dones de la discoteca la Murga de la Seu d’Urgell. La denúncia es va presentar el 28 de desembre, i aquell mateix dia la policia catalana ja va detenir a un altre noi de 19 anys, que va quedar amb llibertat amb càrrecs, ja que la víctima va assegurar que no havia participat activament en els tocaments, però que havia presenciat l’agressió. La investigació policial segueix oberta a l’espera de noves detencions. La resta de suposats agresors resideixen al Principat.