Durant els mesos de gener, febrer i març, l’estació d’esquí de Portè-Pimorent, a l'Alta Cerdanya, torna a oferir un forfet gratuït a totes les dones majors de divuit anys. Concretament, les esquiadores podran utilitzar les instal·lacions sense cap cost durant 8 dijous. El primer, serà aquest 10 de gener. L'oferta serà també serà vàlida els dies 17, 24 i 31 de gener; 7 de febrer i 14, 21 i 28 de març.
Es tracta d’una iniciativa que sempre tingut molt bona acollida i per això els seus responsables han decidit oferir-la de nou, ja que representa un bon reclam per a que el públic femení conegui i gaudeixi de les instal·lacions. A més, aquest tipus de promocions fidelitzen els client catalans i andorrans, així com els esquiadors del sud de França.
Recordem que Portè Pimorent presenta aquesta temporada algunes novetats, com ara la nova pista Les Chasseurs i la millora a la pista Les Sapins. També, l’obertura d’un cinquè sector a l’estació: la zona del Baladrà, que es mantindrà obert durant tota la temporada.
Actualment l'estació ofereix 14 pistes obertes, gruixos d'entre 20 i 50 cm i 9 remuntadors en funcionament.