Xarxa Tremp tanca l’any 2018 amb un rècord d’espectadors a les seves programacions. En total han assistit als espectacles organitzats per Xarxa 1800 persones, a més la seva programació compta amb una influència supracomarcal.

El públic que assisteix és majoritàriament de 3 a 8 anys, ja que és a qui s’encaren bàsicament la majoria d’obres, però es té en ment portar també obres encarades a un púbic juvenil. Durant el 2018 s’han fet 6 espectacles a la Lira, a més d’un d’inici de temporada i una activitat al carrer per Sant Jordi. I per a la primera part del 2019 ja hi ha 3 espectacles previstos.

Les obres sempre es duen a terme en divendres a la tarda i la idea és consolidar una oferta cultural infantil i acostumar-los des de petits a gaudir dels espectacles.

Parlen al vídeo: ANNA POTAU, PRESIDENTA XARXA TREMP