Martinet tindrà ben aviat una nova zona d'aparcament d'autocaravanes. L'ajuntament ha habilitat espai situat just a tocar del poliesportiu municipal per donar resposta a una necessitat que ha crescut darrerament. I és que des del consistori han detectat com cada vegada hi ha més visitants que utilitzen aquest mitjà de transport i que decideixen conèixer el municipi. Moltes vegades, però, aparquen de manera desordenada o en llocs no habilitats. És per això que l'equip de govern ha prioritzat l'execució d'aquest projecte.

El terreny fa uns 800 metres quadrats i tindrà una capacitat per a una vintena d'autocaravanes. Ja s'han habilitat punts d'aigua i d'electricitat per facilitar la càrrega i la descàrrega de les cisternes dels vehicles. Tot plegat ha tingut un cost d'uns 50.000 euros.
Es preveu que el servei es posi en funcionament aquesta mateixa primavera.
Paral·lelament, l'ajuntament també ha adquirit el terreny de sobre, on hi situarà un nou magatzem d'estella per a les calderes de biomassa del municipi.

Parlen al vídeo: JOSEP CASTELLS, ALCALDE DE MONTELLÀ I MARTINET