Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns al vespre un segon jove per la pressumpta agressió sexual que va tenir lloc la matinada del 25 de desembre a la discoteca la Murga de la Seu d’Urgell. Es tracta d’un noi de 21 anys, nacionalitat andorrana i resident al Principat, que passarà a disposició del jutge aquest dimecres per la seva pressumpta participació en l’agressió sexual múltiple denunciada per una jova de 19 anys de la Seu. El 28 de desembre, la noia va denunciar que havia patit tocaments al lavabo de dones de la discoteca per part de sis nois. Aquell mateix dia, la policia catalana ja va arrestar a un altre jove de 19 anys, que va quedar en llibertat amb càrregs després de declarar davant el jutge de la Seu. La policia manté oberta la investigació a l’espera de noves detencions.