Ja ha acabat la remodelació de la plaça de l’Arbre de Castellciutat. Tot i que encara queden alguns detalls per executar, com ara la plantació dels arbres a la primavera, el centre neuràlgic de Castellciutat ja presenta una imatge totalment renovada. L’element més distintiu de la nova plaça és el terra, ja que s’ha passat de l’antiga base de formigó a un conjunt de llambordes de corten. Aquestes delimiten l’espai i inclouen un petit pas elevat per tal de reduir la velocitat dels vehicles a l’entrada i la sortida.

Un altre canvi important són les pilones i els punts de llum que delimiten el carril de pas dels cotxes, mentre que la resta de la plaça esdevé espai per a vianants. Entre d’altres detalls, la reforma també ha incorporat nous fanals, bancs per seure i rètols indicatius amb ferro forjat a peu de carrer, tant per a la plaça de l’Arbre com per a l’inici del carrer del Doctor Robert.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE URBANISME