Per tercer any, la Fundació Privada Bosch i Aymerich i l’estació de Masella han obert una nova convocatòria de beques-estudi dirigides als joves estudiants d’Alp, Das i Urús, els municipis on s’estén el domini esquiable del complex. La finalitat de les beques és ajudar a les famílies d’aquests joves a sufragar el cost dels estudis, ja que moltes vegades els estudiants del Pirineu han de desplaçar-se lluny de les seves poblacions per continuar amb la seva formació.
En total es repartiran 40.000 euros en 20 beques, tres més que l'any passat. Els requisits per obtenir-les són estar empadronat en algun d’aquests tres municipis, acreditar que la família també hi viu, cursar un cicle formatiu de grau mitjà o superior o estudis universitaris. També cal haver nascut entre el 1989 i el 2005. Les beques s’atorgaran en base a la nota mitjana de l’expedient acadèmic.

Aquells interessats poden presentar la seva sol·licitud als ajuntaments d’Alp, Das, Urús o Bagà fins el proper 25 de gener. A principis de febrer es coneixeran els beneficiaris.