El dia 14 de desembre a la tarda, amb l’activitat Il·luminem el Nadal, Tremp va donar el tret de sortida a les diferents activitats que s’han dut a terme durant les festes per a petits i grans. Entre les activitats destaca el Parc de Nadal.

Enguany a més, es va aprofitar per fer discomòbil el dia 31 a la tarda per tal que els nens i nenes d’entre 10 i 14 anys també poguessin gaudir d’una festa de cap d’any. Una altra activitat que ja és un clàssic a Tremp és el Dia dels Innocents amb l’Aixecada del Ninot i que ja fa 42 anys que se celebra.

Els patges reials i l’arribada els Reis Mags també han comptat amb una gran afluència de públic. De manera que es valora molt positivament totes les activitats de les festes.
També el tradicional Ball de Cap d’Any va comptar amb molts assistents, unes 900 persones i els concerts i la cursa dels Nassos també van ser molt concorreguts.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, REGIDORA CULTURA