Les comarques pirinenques han tornat a ser una de les destinacions preferides durant aquestes festes. L’ocupació hotelera ha fregat el ple pel pont de Cap d'Any i s'ha situat al voltant del 80% del 2 al 4 de gener. La bona climatologia ha acompanyat durant aquests dies de vacances i molts han optat per desplaçar-se fins a les estacions d'esquí, que han fet mans i mànigues per poder oferir el màxim de pistes obertes, malgrat les temperatures suaus i la inversió tèrmica.

Malgrat no poder obrir tot el domini, les dues estacions han rebut un bon gruix d'esquiadors, amb puntes de més de 9000 visitants diaris pel pont de Cap d'Any en el cas de Masella. Des del passat 1 de novembre, dia d'obertura del complex, l'estació ha superat els 140.000 visitants.
Tant la Molina com Masella esperen una baixada de les temperatures per seguir produint neu i així oferir més quilòmetres esquiables.

Pel que fa a les estacions de nòrdic, només Tuixent La Vansa, a l'Alt Urgell, es manté oberta i altres, com Guils Fontanera, ha ofert als visitants excursions amb raquetes de neu.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA - MAITE MARTÍ, RESPONSABLE COMUNICACIÓ MASELLA