Les activitats de Nadal han omplert aquests dies de festes la Seu d’Urgell. Des de l’Ajuntament han remarcat que l’afluència de visitants ha estat alta al conjunt de propostes que s’han fet i que bona part dels usuaris han estat gent de fora de la ciutat que han vingut a passar-hi unes hores o uns dies. Algunes de les més destacades han estat el mercat de Nadal a la plaça Patalín o les que s’han fet en col·laboració amb altres entitats de la ciutat.

Pel que fa a les activitats infantils, el Parc de Nadal i el tió de la Freita han estat les que han rebut més afluència.

A nivell de joventut, l’Scape Room i el Torneig de Videojocs han penjat el cartell de complet, amb 150 participants cadasun. L’acte que ha posat el punt i final a les festes ha estat la cavalcada de Reis, que ha aplegat a centenars de persones i que ha comptat amb la participació de 400 voluntaris.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT ALCALDE PROMOCIÓ ECONÒMICA - SÍLVIA ISCLA, REGIDORA INFÀNCIA I JOVENTUT