L’Ajuntament de Coll de Nargó ha interposat denúncies tant als Mossos d’Esquadra com als Agents Rurals per l’afectació que hi va haver fa uns dies en el subministrament d’aigua de boca. El 31 de desembre alguns veïns van alertar que l’aigua feia olor de purins i en investigar-ho es va descobrir que algunes arquetes situades en un camp de conreu prop de la captació d’aigua del riu Sallent havien estat obertes.

Els veïns van estar 24 hores sense aigua, fins que es va habilitar l’altre sistema de què disposa el poble, el de pou. Ara les autoritats estan analitzant l’aigua de la captació al riu Sallent i la setmana que ve haurien de tenir ja els resultats. De moment, el poble se segueix abastint a través d’un pou, un sistema que és força més car, ja que cal gastar electricitat per bombejar l’aigua.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ