Alp i Puigcerdà han tornat a organitzar aquestes dies festius el Parc de Nadal. Del 26 al 30 de desembre ha visitat el Palau d'Esports i Congressos d'Alp i els dies 2,3,4 i 6 de gener el parc ha tingut lloc al pavelló del Poliesportiu de Puigcerdà. Es tracta d'una oferta lúdica i educativa que ja s'ha consolidat com una de les propostes de referència a la comarca, on cada any hi passen milers de nens i nenes. Enguany han estat prop de 7000. De fet, és un dels parcs de Nadal amb més afluència de Catalunya.
El parc de Nadal ha comptat amb inflables, tallers de manualitats, pintura de mans, cuina saludable, una tirolina o un circuit vial. A més, i com ja es va fer l'any passat, s'ha dedicat un espai a Playmobil, amb exposició de figures, punt de venda i tallers per crear un clic personalitzat.
Els nens i nenes també han pogut gaudir d’espectacles de ball, sortejos i un taller de ciència a càrrec del científic Dani Jiménez. El parc també ha comptat amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, del Servei Català de Trànsit i els Bombers d’Alp, a més de diferents empreses i cooperatives.
Des dels ajuntaments d’Alp i Puigcerdà s’han mostrat satisfets de la gran afluència de visitants que assoleix el parc cada any i han recordat que es tracta d’una proposta familiar molt atractiva i econòmica, ja que l’entrada per accedir a totes les activitats i sortejos té un cost de 4 euros.