El Pallars Jussà vol promoure el turisme d’observació de fauna salvatge aprofitant la riquesa faunística i de flora de la Reserva Nacional de Caça del Boumort.

L’estudi per tal de dur a terme un projecte de promoció del Boumort s’ha fet a través del projecte 7 comarques del departament d’ocupació i s’han dissenyat línies a seguir per part dels agents turístics de la comarca per tal d’oferir un servei òptim en aquesta línia.

Enguany ja s’ha dut a terme una acció de promoció de l’observació de fauna salvatge al Boumort durant l’època de brama, on s’ha regulat l’accés rodat i s’han repartit mapes interpretatius de la zona amb informació sobre la fauna que s’hi pot trobar. Una acció que preveu ser la primera de moltes de difusió de l’espai complementàries a la caça i que ha tingut molt bona acollida. Aquest tipus de turisme pot visitar el territori durant totes les èpoques de l’any, de manera que és una forma de desestacionalitzar-lo.

Parlen al vídeo: MARTÍ CARDONA, VICEPRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ - JORDI PALAU, DIRECTOR RESERVA NACIONAL DE CAÇA DEL BOUMORT - XAVI BASORA, CONSULTORA ESPAITRES