El CG Puigcerdà rebrà aquest dissabte el Majadahonda en el que serà el darrer partit de l'any. Serà un enfrontament decisiu, ja que tots dos equips necessiten els 3 punts per seguir en la lluita dels play off. En aquest sentit Barnola ha explicat que el l'equip planteja el partit com una final per lluitar per aquests punts necessaris per assegurar-se la continuïtat.
Aconseguir els 3 punts facilitaria gairebé als ceretans una posició còmoda per les diferents combinacions possibles. En cas contrari ho complicaria molt en una lliga com la d’enguany amb diferències curtes entre els quatre dels cinc equips
Recordem que el Puigcerdà es troba en aquests moments en la segona posició amb 14 punts, a només un punt de distància del tercer classificat, el Barça i a 3 del Jaca i del Majadahonda, que ara mateix estan empatats a 11punts. Per la seva part el Txuri Urdin encapçala destacat la classificació amb 31punts.
Així doncs i donada la importància del partit de dissabte, el club ceretà fa una crida a la seva afició per omplir la pista de gel de Puigcerdà i donar suport a l'equip.