Ja han començat els treballs de perforació del pou d'aigua calenta i sulfurosa que l'ajuntament de Llívia ha localitzat recentment al parc de Sant Guillem i que permetrà que el municipi disposi de les seves pròpies piscines termals a finals d'hivern. El pou es situa just darrere l'ermita, a uns 250 metres de profunditat i l'aigua es troba a uns 47 graus.
A més de la perforació del pou, les obres també serviran per instal·lar una canonada per fer arribar l'aigua fins a la sala de màquines de la piscina municipal, situada a escassos metres, amb l’objectiu d’aprofitar aquesta beta d’aigua sulfurosa per escalfar uns graus l’aigua la piscina actual.
La nova zona termal de Llívia farà uns 3.000 metres quadrats i tindrà vestidors i dutxes. Comptarà amb 3 piscines petites que desembocaran a una altra més gran amb capacitat per una seixantena de banyistes.
S’espera que el proper mes de gener es puguin licitar les obres de la resta del complex per tal de que el projecte estigui completat i es pugui obrir al públic per la setmana santa de 2019.
Tot plegat tindrà un cost d'uns 270.000 euros.