La 6a edició de cursa de St Silvestre de Puigcerdà, que tindrà lloc el dissabte 29 de desembre, tornarà a ser solidària. Enguany, el 50% del cost de les inscripcions es destinarà a la Fundació Adis, que treballa per a la integració de les persones amb diversitat funcional. Concretament, els diners serviran per impulsar el gran projecte de l'entitat per aquest 2019: l'obertura d'una agrobotiga a tocar de la plaça del call.

La cursa és de 5 km per als adults, amb sortida a la plaça Santa Maria i arribada al poliesportiu. També es faran diferents circuits per als infants. Des de l'ajuntament han recordat que es tracta una cursa oberta a tothom i de caire festiu.

Les inscripcions es poden fer a la web puigcerdà.cat fins el dia abans de la cursa. El preu és de 10 euros per als adults a partir de 15 anys i d'entre 2 i 5 euros per als infants.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS PUIGCERDÀ