El camp de futbol de Tremp des de fa uns dies disposa de càmera de vigilància. Una decisió presa pel Club de Futbol i motivada pels darrers actes vandàlics que ha sofert la instal·lació que precisament ha estat arreglada aquest principi de temporada.

La càmera pertany al club de futbol i necessita uns permisos per utilitzar-se, de manera que l’Ajuntament, en resposta a una pregunta de Compromís per Tremp al plenari ha assegurat que s’estan duent a terme tots els tràmits pertinents per legalitzar-ne l’ús.

La idea d’aquesta càmera és impedir que es malmeti un equipament públic del qual gaudeixen molts veïns i veïnes de Tremp i que enguany s’ha arreglat l’entorn del camp i s’hi ha posat gespa artificial.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP - VÍCTOR ORRIT, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP