Puigcerdà torna a organitzar el Casal de Nadal, que enguany suma vuit edicions. La Quitxalla Winter s'adreça a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària i s'oferirà els dies 27, 28, 29 i 31 de desembre i 2,3 i 4 de gener en horari de 9 a 13h i de 15 a 17h. Les propostes que s'ofereixen són molt variades, des de manualitats, sortides per l’entorn de Puigcerdà o patinatge sobre gel fins a activitats relacionades amb el Nadal.

Des de l'àrea de Joventut han explicat que el casal de Nadal té molt èxit, ja que ofereix als infants la possibilitat de fer moltes activitats durant les vacances escolars i també suposa una bona alternativa per a les famílies que aquests dies treballem.

Com l'any passat, s'ofereixen 40 places i les inscripcions ja són obertes i es poden fer al local de Joventut. El preu per a tots els dies és de 95 euros, però també hi ha la possibilitat d’inscriure’s en dies solts per 15 euros.

Parlen al vídeo: ANNA CABESTANY, TÈCNICA JOVENTUT PUIGCERDÀ